Palabras, imágenes, canciones, emociones que nos acompañan en nuestro camino.


dilluns, 25 d’abril del 2011

UNA PETITA GRAN PEL·LÍCULA.

Un jove publicista, amb una exitosa carrera professional i una vida personal inexistent, es veu immers en un viatge a contrarrellotge per arribar a una reunió molt important. Durant aquest viatge coneix una noia amb la qual, a pesar de la seva manera tan oposada de viure la vida, connectaran i acabaran rememorant l'època més mítica i emotiva de la seva infància: l'últim estiu que van passar amb la colla.

Descobrirem qui van ser de nens, com van viure el seu primer amor, la seva primera aventura i com es varen sentir Herois, lluitant per tal de guanyar aquella cabana màgica que els hi concedia tots els seus desitjos.

Aquest viatge al passat, als seus antics desitjos i motivacions, farà que el publicista posi en dubte la seva vida i finalment hagi de decidir entre la seva carrera i aquell sentiment que ha nascut en ell i aquella noia tan especial com embogida que ha posat el seu món del revés.

Una pel·licula que em va portar als meus estius. Al poble amb els avis, la colla d'amics (on seran molts d'ells hores d'ara....), les bicicletes, les festes majors, el descobriment del primer amor, la tendressa de l'inocència. Feta amb pocs mitjans, senzilla però gran, molt gran en tot el que va despertar dins meu.

Pàgina oficial de la pel·licula





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada